Hoppa till innehåll

Just nu så har vi tekniska problem och vissa medlemmar har svårt att komma in på Min sida. Vi arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt.

Nyheter
Medlemskväll med festliga inslag 12 oktober

Medlemskväll med festliga inslag 12 oktober

Läkarföreningen bjuder in alla medlemmar till en träff med festliga inslag den 12 oktober, så boka in detta datum i din kalender redan nu!
Nyhet

Medlemskvällen kommer att gå av stapeln i Spegelsalen på Stora Hotellet. Läkarföreningen bjuder på mat samt busstransport från Eksjö och Värnamo. Kvällens program har inslag med Läkare utan gränser, kort facklig information och underhållning av Trapptoner. Känner du inte till Trapptoner, kolla här:

https://www.youtube.com/@trapptoner2483/videos

Håll utkik i din mailkorg, inbjudan kommer!


Fler nyheterGåva till Läkare utan gränser

Läkarföreningen har återigen beslutat att skänka en stor summa pengar till organisationen Läkare utan gränser. Pengarna som skänks tas från skadeståndspengar som läkarföreningen har mottagit av arbetsgivaren för brott mot…

Medlemskväll på Vandalorum 4 maj

Läkarföreningen bjuder in alla medlemmar till en en kväll med lokal facklig information, mingel med kollegor och middag. Kvällen avslutas med besök på den aktuella utställningen med Lisa Larssons berömda…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Medlemskväll med festliga inslag 12 oktober