Hoppa till innehåll
Nyheter
Årets kollega är utsedd

Årets kollega utses av Jönköpings läns läkarförening

På medlemsträffen den 25 oktober delades utmärkelsen Årets kollega ut för första gången.

Nyhet
Stig-Martin Carlsson får pris som Årets kollega,.
Stig-Martin Carlsson får utmärkelse som Årets kollega.

Stig-Martin Carlsson, distriktsläkare på Öxnehaga vårdcentral, blev den förste att ta emot den nyinstiftade utmärkelsen Årets kollega. Medlemmar i Jönköpings läns läkarförening har fått nominera kollegor och många nomineringar har kommit in. Styrelsen i Jönköpings läns läkarförening har gått igenom nomineringarna och valet föll till slut på Stig-Martin Carlsson. Motiveringen löd:

Stig-Martin är en läkare som är älskad av både patienter och personal. Han är ett gott föredöme, inte minst för unga blivande läkarkollegor. Stig-Martin är den läkare som absolut förtjänar att bli Årets kollega i Region Jönköpings län för dn hjälpsamma, välvilliga, ärliga, kunniga och erfarna kollega och den underbara medmänniska han är.   

Stig-Martin fick ta emot priset av Heidi Stensmyren, Läkarförbundets ordförande, som var inbjuden talare på medlemskvällen.

Det nyinstiftade priset kommer att delas ut årligen.

 


Fler nyheter


Medlemskväll i höst

Den 12 september bjuder vi in alla medlemmar till en medlemskväll. Vi kommer att vara på Vandalorum i Värnamo och där besöka utställningen Garden Futures-design som växer.


Årets kollega 2023 är Anne Sauer

På Läkarföreningens medlemskväll den 12 oktober delades utmärkelsen Årets kollega ut till Anne Sauer, distriktsläkare och verksamhetschef på Bra Liv Vårdcentral i Smålandsstenar.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare