info Just nu är det många som ringer till oss och det kan vara svårt att komma fram på telefon. Har du problem med ditt OCR-nummer? Eller saknar du din e-faktura? Här läser du mer om fakturering från Läkarförbundet.

Hållbart arbetsliv!

Torsdag 16 maj bjuder vi in till medlemskväll på Marina Plaza, Helsingborg under detta tema.

Kristina Glise, överläkare och forskare vid Institutet för stressmedicin i Göteborg föreläser för oss från kl 18:00. Mingel med lättare mat erbjuds mellan kl 17:00-18:00.

Inbjudan kommer skickas till våra medlemmar via mejl senare i vår med ytterligare information om evenemanget och om hur du går till väga för att anmäla dig.

Årsmöte 2019

Välkommen till Nordvästra Skånes läkareförenings årsmöte 2019.

Dagordning samt bilagor finns nu tillgängliga under Årsmöte 2019.

Datum: onsdag 6 mars
Plats: Medicinhistoriska museet, Bergaliden 20, Helsingborg
Tid: 17.00-ca 19.30

17.00–18.00 Mingel med mat och dryck samt visning av museet
18.00-19.00 Gäst: Harald Roos, förvaltningschef Skånes sjukhus nordväst samt sjukhuschef Helsingborgs lasarett, berättar om sina visioner för sjukvården in Nordvästra Skåne.
19.00-ca 19.30 Årsmötesförhandling

Representant till styrelsen för primärvården önskas

NVSL önskar ny medlem till vår styrelse från primärvården för att hjälpa vår representant att axla det stora uppdrag som rör allmänmedicin i Nordvästra Skåne.

Det finns möjlighet till avsatt tid för arbete med fackliga frågor ca 4-8 timmar/vecka. Du har rätt att gå på fackliga utbildningar på betald arbetstid för att få insyn i det fackliga arbetet. En gång i månaden har vi ett tvåtimmars styrelsemöte på kvällstid.

Är du intresserad att jobba fackligt, att värna om allmänläkarna i Nordvästra Skåne hör av dig till Gabriela Welander för information.

Inval kommer att ske vid årsmötet 6 mars 2019.

Nyheter

Rapport från styrelsen - februari

Styrelsen är i full gång med att planera för en medlemskväll under temat Hållbart arbetsliv på Marina Plaza i Helsingborg. Torsdagen den 16 maj kommer Kristina Glise, överläkare och forskare vid Institutet för stressmedicin, för att tala om stressrelaterad ohälsa.…

Rapport från styrelsen - januari

På styrelsemötet igår diskuterades hur vår representation i samverkan ska fördelas i och med den nya organisationen. Representanterna i samverkan vid Helsingborgs lasarett och Ängelholms sjukhus kommer även delta på förvaltningssamverkan. Positivt för våra representanter är att de slipper resa till…

Rapport från styrelsen - december

Framgångar vid fullmäktige! NVSL lämnade in fyra egna motioner. Av de elva att-satserna bifölls sju, tre ansågs besvarade och endast en avslogs. Mindre positivt är att ca 1/3 av vårdcentralerna i Nordvästra Skåne saknar klinikombud. Välkommen att engagera dig, antingen…
Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.