fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Årsmöte 2021

Nordvästra Skånes läkareförening bjuder in till digitalt årsmöte tisdag 9 mars kl 18:30-19:30.

Mer information hittar du här.

Medlemskväll om pensioner

Vi tackar pensionsexpert Eva Wistrand, informatör/utbildare från KPA pension, som den 9/12 berättade om våra tjänstepensioner, avtal och vad man själv kan göra för att säkerställa och optimera sin pension.

Här kan du ta del av hennes presentation.

Information om covid-19

För uppdaterad information om covid-19 (coronaviruset) så hänvisar vi till Läkarförbundets sidor. Du hittar dem här.

Nyheter

Rapport från styrelsen - februari

Vid styrelsemötet 15 februari informerades om att svaret från arbetsgivaren, på den anmälan som gjorts enligt 6:6a Arbetsmiljölagen tillsammans med Vårdförbundet om arbetsmiljön på akuten på Helsingborgs lasarett, ej var tillräckligt och att anmälan har gått vidare till Arbetsmiljöverket. Styrelsen …

Rapport från styrelsen - januari

Styrelsen diskuterade på styrelsemöte 18 januari bland annat frågan om lönesättningen av BT-tjänster.  BT är en del av STn och SLF anser att BT-lönen ska sättas i nivå med ingångslön för ST. Frågan kommer även diskuteras vidare i Läkarförbundet Skåne. …

Rapport från styrelsen - december

Styrelsen diskuterade vid styrelsemötet 8 december om det fortsatt bekymmersamma Coronaläget och vad det medför för våra medlemmars arbetsmiljö. Regionala överläggningar om nya löner från 2020-04-01 är avslutade men någon procentsiffra har inte kommit från arbetsgivaren. Nu stundar överläggningar på …

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.