Representant till styrelsen för primärvården önskas

NVSL önskar ny medlem till vår styrelse från primärvården för att hjälpa vår representant att axla det stora uppdrag som rör allmänmedicin i Nordvästra Skåne.

Det finns möjlighet till avsatt tid för arbete med fackliga frågor ca 4-8 timmar/vecka. Du har rätt att gå på fackliga utbildningar på betald arbetstid för att få insyn i det fackliga arbetet. En gång i månaden har vi ett tvåtimmars styrelsemöte på kvällstid.

Är du intresserad att jobba fackligt, att värna om allmänläkarna i Nordvästra Skåne hör av dig till Gabriela Welander för information.

Inval kommer att ske vid årsmötet 6 mars 2019.

Lönestatistik

Lönestatistik för Hälsostaden oktober 2018 återfinns nu under Lönestatistik i menyn under ”Din lokala lön och anställning”.

Nyheter

Rapport från styrelsen - november

Nästa vecka (v. 48) slutsamverkas regionens nya administrativa organisation. Det är dags för en ny förvaltningsindelning. Läkarförbundet Skåne deltar vid regional samverkan som representanter för läkarkåren. Den 21-22 november är det Fullmäktige i Stockholm. NVSL har skickat in fyra motioner som vi…
Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.