fbpx

Kansliets öppettider i sommar

Kansliet har sommarstängt fr.o.m. torsdag 20 juni och öppnar åter 12 augusti.
Mejl till denna adress kommer att läsas sporadiskt under denna tid.

För generellt stöd och rådgivning kontakta medlemsrådgivningen på telefon 08-790 35 10 eller medlemsradgivningen@slf.se.
För frågor kring ditt medlemskap kontakta medlemsadministrationen på telefon 08-790 35 70 eller medlem@slf.se.

Vid brådskande lokala ärenden kontakta ordförande Marie Wedin. Du når henne på adressen marie.wedin@skane.se (läses en gång i veckan) alternativt på telefon 070-7997214.

Tyck till inför avtalsrörelsen 2020

Gör din röst hörd! Läkarförbundet vill veta mer om din syn på lön, ledarskap och din arbetsmiljö. Dina svar är viktiga för att förbundet ska sätta fokus på rätt frågor i avtalsrörelsen 2020.

På läkarförbundets sida Tryggvård.se kan du vara med och tycka till inför avtalsrörelsen 2020.

Nyheter

Rapport från styrelsen - juni

Den 12 juni hade NVSL och SYLF ett gemensamt styrelsemöte. Tillsammans formulerades svaret på förbundets yrkanderemiss inför den kommande avtalsrörelsen. En diskussion kring förskjuten arbetstid (se Allmänna bestämmelser § 23) startades upp och kommer fortsättas under kommande styrelsemöte i augusti.

Rapport från styrelsen - maj

På gårdagens möte diskuterade styrelsen följande: Ledamöter i styrelsen är via Läkarförbundet Skåne väldigt aktiva i rekryteringen av ny Hälso- och sjukvårdsdirektör. Lönerevisionen är inne på sluttampen och protokoll kommer skrivas under inom kort. Det är glädjande att 40 medlemmar…

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.