fbpx
Hoppa till innehåll

Nyheter

Rapport från styrelsen - juni

På junimötet diskuterades bland annat strategier för löneförhandlingar avseende 2021 samt läkarbristen inom psykiatrin.

Rapport från styrelsen - april

Vid gårdagens styrelsemöte rapporterades att lönerevisionen ör 2020 är klar. Nu vidtar den för 2021 och den inleds med överläggningar på regional nivå 4/6.

Bästa Läkarchef 2021

Cecilia Löfgren, enhetschef för infektionssektionen, utsågs till Bästa Läkarchef vid NVSLs årsmöte 2021-03-09 med motiveringen:

Rapport från styrelsen - februari

Vid styrelsemötet 15 februari informerades om att svaret från arbetsgivaren, på den anmälan som gjorts enligt 6:6a Arbetsmiljölagen tillsammans med Vårdförbundet om arbetsmiljön på akuten på Helsingborgs lasarett, ej var tillräckligt och att anmälan har gått vidare till Arbetsmiljöverket.

Rapport från styrelsen - januari

Styrelsen diskuterade på styrelsemöte 18 januari bland annat frågan om lönesättningen av BT-tjänster.  BT är en del av STn och SLF anser att BT-lönen ska sättas i nivå med ingångslön för ST. Frågan kommer även diskuteras vidare i Läkarförbundet Skåne.

Rapport från styrelsen - december

Styrelsen diskuterade vid styrelsemötet 8 december om det fortsatt bekymmersamma Coronaläget och vad det medför för våra medlemmars arbetsmiljö.

Rapport från styrelsen - september

På agendan för styrelsemötet stod bland annat diskussion kring de senaste turerna kring sjukhusbygget i Helsingborg samt remisserna Läkares arbete med sjukskrivningsärenden, Ökad trygghet för visselblåsare och En moderniserad arbetsrätt.