fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

De enskilda löneförhandlingarna, både vid nyanställning och vid förändrade arbetsuppgifter, är av utomordentlig betydelse. Det är viktigt både för Dig och oss andra att Du får en bra och relevant lön.

Vi har möjlighet att hjälpa Dig med såväl aktuell lokal som central lönestatistik.

Du kan också söka både lokal och nationell lönestatistik via Saco lönesök, där uppgifterna som gäller i november publiceras följande vår. Saco lönesök kan endast nås av inloggade medlemmar.

Vad gäller uppgifter om vanligt förekommande lönenivåer vid nyanställning kan en personlig kontakt via vårt kansli eller en lokal facklig företrädare ge det mest korrekta svaret.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem