Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Nyheter
Rapport från styrelsen – augusti

Rapport från styrelsen – augusti

Nyhet

Styrelsens sammanträde 22 augusti kretsade mycket kring fullmäktige i november. Styrelsen godkände tre motioner med tema arbetstidsförkortning, rättsintyg och fackligt arbete inom den privata sektorn.

Sommarens tuffa arbetssituation var även uppe på dagordningen. Vår styrelseledamot Malin Ankardal har blivit intervjuad av svt.se lokalnyheter. Se intervjun här.

 


Fler nyheter


Årsmöte 2024

Ny styrelse, nya förtroendevalda och nytt verksamhetsår!

Genomförd medlemskväll om pensioner

Ann-Charlotte Tollqvist, informatör/utbildare på KPA pension, berättade om våra tjänstepensioner under en medlemskväll på Medicinhistoriska museet i Helsingborg- 18 oktober. Föreläsningen vände sig till de som är anställda i kommun och landsting född 1985 och tidigare och som valt att …

Bästa läkarchef 2022

Magnus Wagenius, verksamhetschef på VO Urologi vid Helsingborgs lasarett, utsågs vid NVSLs årsmöte till Bästa läkarchef 2022 med motiveringen ”Magnus är en fenomenal chef som betyder mycket för oss på…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare