Hoppa till innehåll
Nyheter
Bästa läkarchef 2017!

Bästa läkarchef 2017!

Dr. Eva Atlefjord, verksamhetschef på Capio Citykliniken Olympia i Helsingborg tilldelades priset Bästa läkarchef 2017 vid årsmötet 2018-03-08.

Nyhet

Motiveringen lyder:

”Eva är en utomordentligt bra människokännare med stor empati vilket återspeglas i hennes chefskap. Hennes ledarskap kännetecknas av lojalitet, uppmuntran och av ärlighet. Eva vågar ta obekväma beslut och stå för dem men hela tiden med en förståelse och lyhördhet för konsekvenser – för den enskilda medarbetaren liksom för kliniken som helhet.

Eva lyckas sporra sina medarbetare till ökade ambitioner och väcka en nyfikenhet över vilka resultat vi skulle kunna nå genom olika implementeringar.

Slutligen är Eva den första att uppmärksamma och fira framgångar, det lilla som det stora, något som uppskattas av samtliga på kliniken samtidigt som det leder till ökad samhörighet.”


Fler nyheter


Årsmöte 2024

Ny styrelse, nya förtroendevalda och nytt verksamhetsår!

Genomförd medlemskväll om pensioner

Ann-Charlotte Tollqvist, informatör/utbildare på KPA pension, berättade om våra tjänstepensioner under en medlemskväll på Medicinhistoriska museet i Helsingborg- 18 oktober. Föreläsningen vände sig till de som är anställda i kommun och landsting född 1985 och tidigare och som valt att …

Bästa läkarchef 2022

Magnus Wagenius, verksamhetschef på VO Urologi vid Helsingborgs lasarett, utsågs vid NVSLs årsmöte till Bästa läkarchef 2022 med motiveringen ”Magnus är en fenomenal chef som betyder mycket för oss på…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare