Hoppa till innehåll
Nyheter
Bästa Läkarchef 2021

Bästa Läkarchef 2021

Nyhet
Bästa Läkarchef 2020 Cecilia Löfgren och Marie Wedin. Foto Helsingborgs Dagblad

Cecilia Löfgren, enhetschef för infektionssektionen, utsågs till Bästa Läkarchef vid NVSLs årsmöte 2021-03-09 med motiveringen:

”Cecilia har sedan hon tillträdde varit en föredömlig och mycket uppskattad chef som skött sitt uppdrag med stort engagemang, kunskap, empati och lyhördhet. Hon skapar en anda av gemenskap. Cecilia är en enastående chef med tålamod och hög arbetskapacitet som ser sina medarbetare och deras möjligheter och behov samtidigt som hon ser till patienternas och sjukhusets bästa.

Hon har på ett föredömligt och imponerande sätt navigerat läkargruppen igenom en vardag präglad av pandemi och varit en centralgestalt i den stab som på Helsingborgs Lasarett stått för struktur, planering och genomförande av covidvården i Nordvästskåne.

Cecilia har samtidigt mäktat med att behålla sin närvaro i infektionsläkargruppen och hela tiden kunnat sprida lugn, trygghet och tydlighet i en annars många gånger kaotisk tillvaro.”


Fler nyheter


Årsmöte 2024

Ny styrelse, nya förtroendevalda och nytt verksamhetsår!

Genomförd medlemskväll om pensioner

Ann-Charlotte Tollqvist, informatör/utbildare på KPA pension, berättade om våra tjänstepensioner under en medlemskväll på Medicinhistoriska museet i Helsingborg- 18 oktober. Föreläsningen vände sig till de som är anställda i kommun och landsting född 1985 och tidigare och som valt att …

Bästa läkarchef 2022

Magnus Wagenius, verksamhetschef på VO Urologi vid Helsingborgs lasarett, utsågs vid NVSLs årsmöte till Bästa läkarchef 2022 med motiveringen ”Magnus är en fenomenal chef som betyder mycket för oss på…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare