Hoppa till innehåll

Just nu så har vi tekniska problem och vissa medlemmar har svårt att komma in på Min sida. Vi arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt.

Nyheter
SYLFs AT-ranking 2023

SYLFs AT-ranking 2023

Sveriges Yngre Läkares Förening, SYLF, har släppt sin årliga rapport om AT läkarnas arbetsvillkor. De har också rankat Sveriges alla sjukhus som anställer AT-läkare.
Nyhet
SYLF rapport

AT-rankingen toppas i år av Hallands sjukhus Varberg. I botten hamnar Karlskoga lasarett i region Örebro. Sedan år 2000 har SYLF mätt och utvärderat AT:s kvalitet i hela Sverige.

På sin hemsida skriver SYLF: Den som överväger att göra AT bör titta på kvalitet på utbildning och handledning, möjlighet att påverka sin arbetssituation och vilka regler som finns.

Tillsammans med AT-rankingen släpper SYLF också en kompetensförsörjningsrapport som bygger på svar från nära 2000 läkare från hela Sverige.

Nu kan du ta del av båda rapporterna.


Fler nyheter


Varför gör Läkarförbundet en videopodd om strejk?

Varför gör Läkarförbundet ett helt avsnitt om strejk?  Vi hör från våra förtroendevalda att de får den här frågan från medlemmar, speciellt våra yngre medlemmar som ofta har den tuffaste…
Läkaravtal 2024

Avtalspodd: När får läkare strejka?

Får läkare strejka för högre lön och bättre arbetsvillkor? Den frågan ställer sig många medlemmar i Läkarförbundet. Frågan är extra aktuell just nu då förbundet och Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) under de kommande månaderna ska förhandla fram ett nytt …
Läkaravtal 2024

Läkarförbundet är taggade inför avtalsrörelsen 2024!

På Läkarförbundet brukar vi säga att vi ständigt är i avtalsrörelse. Med det menar vi inte att vi alltid befinner oss i avtalsförhandling med vår motpart, utan att arbetet med nästa avtalsrörelse påbörjas i samma stund som ett nytt kollektivavtal …
Läkaravtal 2024
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare