fbpx

info Just nu har vi utmaningar med inloggningen in via betalväggar på webbplatsen. När du vill logga in för att ta del av innehåll, välj då att logga in genom att klicka på ”Logga in” i den blå navigeringen längst upp på sidan. Tack för ditt tålamod!

Stålbarken Pommern i Mariehamn

MÖT SOLA I KARLSTAD VÅREN 2020

Års- och vårmöte  i vackra Karlstad 15-17 maj 2020

Karlstad är värd för års- och vårmötet 15- 17 maj 2020 som dessutom blir det  enda mötet  Seniora Läkare ordnar år 2020. Läs det intressanta programmet under fliken ”Våra möten”.  Ett besök hos en av Sveriges mest uppburna konstnärer Lars Lerin på Sandgrund ingår i programmet. Lockande söndagsutflykter till Selma Lagerlöfs  Mårbacka och Gustaf Frödings Alsters Herrgård och inte minst till Klässbols linneväveri. Välkomna!

Länk för anmälanhttps://www.trippus.net/varmoteikarlstad2020

   

  • Vill du påverka villkoren för seniora läkare?
  • Söker du kollegial gemenskap ?
  • Delta i konferenser av högsta klass?
  • Spännande resor över hela världen?
  • Få tidningen Seniora Läkare?

KOM MED I SENIORA LÄKARE!

Nyheter

Viktig RÄTTELSE

Resan till Madeira äger rum 14-21/22 mars 2020!!! Vi beklagar tryckfel i tidningen Seniora Läkare 2019 nr 4 sid 10 där det anges 4-21/22 mars.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.