fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Stålbarken Pommern i Mariehamn

Information om covid -19

För uppdaterad information om covid-19 (coronaviruset) så hänvisar vi till Läkarförbundets sidor.

Du hittar dem här. 

Återbetalning av anmälningsavgifter med anledning av inställt möte i Karlstad!

Som ni alla redan vet bestämde styrelsen i Seniora Läkare  att ställa in  vår- och och årsmötet i Karlstad 15-17 maj med anledning av den rådande  pandemin med Covid-19. Vår kassör Staffan Polberger meddelar att avgifter för kongresspaket och utflykter nu återbetalats till alla som anmält sig. Återbetalning har skett på det kort man använt vid inbetalningen till Trippus.
Om ni har frågor om återbetalningen: kontakta Staffan Polberger per mail: staffan@polberger.se

Vårmötet i Karlstad skjuts fram ett år i tiden till den 21-23 maj 2021.  Årsmötet senareläggs till en tidpunkt senare i höst i Stockholm. Datum kommer att meddelas. 

Nyheter

Reseinformation augusti 2020

Höstens resor till England och Italien har tyvärr behövt ställas in av förklarliga skäl. Alla resenärer har meddelats av respektive researrangör. Seniora Läkares resplaner för 2021 kan du se under fliken Resor/planerade resor.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.