fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Detta får du i vår förening:

  • Aktuell fortbildning vid konferenser två gånger per år.
  • En unik blandning av social gemenskap, kollegialt utbyte och professionell information.
  • Spännande kulturresor över hela världen.
  • Facklig aktivitet för seniora läkares särskilda intressen.
  • Tidningen Seniora Läkare, fyra nummer per år, med aktuella medicinska och kulturella artiklar

Medlemskap

Du söker medlemskap lättast via vår hemsida www.slf.se/senior eller genom att kontakta vår sekreterare Peter Larsson på hans mailadress: larsson.876015@outlook.com

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 250 kr/år. Eftersom Seniora läkare är en ideell förening och en intresseförening inom Sveriges läkarförbund måste du  även vara medlem i Läkarförbundet. Du behöver inte ha uppnått en viss ålder får att få bli medlem.

Debitering: Medlemsavgiften till Seniora Läkare debiteras samtidigt med Läkarförbundets avgift.

Pensionärsmedlem i Läkarförbundet: Om du, när du upphört med din yrkesverksamhet, vill ha reducerad medlemsavgift i Läkarförbundet kan du anmäla dig som pensionärsmedlem där. Medlemsavgiften är för närvarande 876 kr/år. Du har som pensionärsmedlem kvar Läkartidningen och kan utnyttja erbjudanden om resor, fritidsboende etc, men förlorar juridiskt stöd som rör yrkesverksamhet. Din yrkesförsäkring i Folksam påverkas inte så länge du är medlem i Läkarförbundet.

Om Seniora Läkares  historia

En sammanfattning av SENIORA LÄKARES historia från 1967, kan du läsa om här.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.