Hoppa till innehåll
Kalender
Sjukhusläkarna på Framtidens specialistläkare

Sjukhusläkarna på Framtidens specialistläkare

Sjukhusläkarna deltar som utställare på Framtidens specialistläkare (FSL). Passa på att träffa våra representanter för att ställa frågor och ge synpunkter!

Tillsammans med Läkarförbundet och SYLF bjuder vi in till fackligt mingel på onsdagen den 27 september klockan 17-19. Bubbel, tilltugg och skönsång står på schemat. Välkomna vår gemensamma fackliga hörna på utställningsområdet!

Kongressen välkomnar alla läkare och alla som jobbar med läkarutbildning: AT, BT, ST, specialist, handledare, studierektor, utbildare, utbildningsadministratör, läkarchef, verksamhetschef etc. I år handlar kongressen om Kommunikation, Likarätt, Handledning och om Fortbildning för alla.

Läs mer här


Mer i kalendern

17
okt

Representantskap

Sjukhusläkarnas Representantskap, eller Repskapet som det ofta kallas, är ett rådgivande organ inom Sjukhusläkarna. Varje lokalavdelning utser sina representanter (ofta två) …

Läs mer

13
mar

Fullmäktigemöte

Välkommen till Sjukhusläkarnas fullmäktigemöte 2025! Av lokalavdelning eller föreningsmedlem väckta frågor, som ska upptas på föredragningslistan, ska enligt stadgarna ha kommit …

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Kalender
Sjukhusläkarna på Framtidens specialistläkare