Hoppa till innehåll
Nyheter
Bäst på årets fullmäktige

Bäst på årets fullmäktige

Nu har en utvärdering av Sjukhusläkarnas fullmäktige skickats ut till dem som deltog. Majoriteten ger mötet mycket väl godkänt. Allra högst betyg får gästföreläsarna, där förvaltningsforskaren Louise Bringselius medverkan särskilt omnämns. Flera har kommenterat att diskussionen om vårdens styrning var den viktigaste. Paula Wallmon, Sjukhusläkarna Örebro, håller med. 

Nyhet

Vad var bäst med årets fullmäktige?

– Det bästa var förstås att vi fick till ett så stort och rejält möte med så många deltagare, trots att det var digitalt även denna gång!

Vad var inte så bra?

– Sämst var att det just var digitalt och att vi inte vi fick träffas fysiskt.

Vad tycker du var viktigast?

– Svårt att välja ut det som var viktigast, men för mig som enskild medlem i Sjukhusläkarna var det föreläsningen med organisationsforskaren Louise Bringselius. Innehållet i presentationen blev det jag tar med mig, så fantastiskt intressant att få höra om att det man länge misstänkt faktiskt stämmer!


Fler nyheter”Vi har ett viktigt arbete framför oss”

Ledarskap, vårdplatsbrist och granskningar av sjukhus. När representanter för Sjukhusläkarnas styrelse och lokalavdelningar möttes på årets fullmäktigemöte var det tätt mellan de engagerade diskussionerna.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare