fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Vad var bäst med årets fullmäktige?

– Det bästa var förstås att vi fick till ett så stort och rejält möte med så många deltagare, trots att det var digitalt även denna gång!

Vad var inte så bra?

– Sämst var att det just var digitalt och att vi inte vi fick träffas fysiskt.

Vad tycker du var viktigast?

– Svårt att välja ut det som var viktigast, men för mig som enskild medlem i Sjukhusläkarna var det föreläsningen med organisationsforskaren Louise Bringselius. Innehållet i presentationen blev det jag tar med mig, så fantastiskt intressant att få höra om att det man länge misstänkt faktiskt stämmer!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem