fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer
Karin Båtelson delar ut stipendiet till Jill Taube och Maria Zetterlund Gustafsson

– Jill Taube och Maria Zetterlund Gustafsson från ”Vem tar hand om Doktorn?” jobbar oförtrutet för att skapa verktyg och kanaler för att kollegor ska kunna stötta varandra i den pressade situation som vi jobbar i. Genom projektet ”Doktorsdialoger” tar de nu ytterligare ett konstruktivt initiativ för att motverka arbetsrelaterad ohälsa. Personer som Jill och Maria behövs så mycket och de är stora förebilder för många.

Så motiverar Karin Båtelson, ordförande i Sjukhusläkarna, valet av stipendiater för Sjukhusläkarnas stipendium ”Hållbart arbetsliv”.
Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.