fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

Grön jordglob och klimatsymbol i hand

Den som söker stipendiet ska vara läkare eller läkarstudent och planera eller vara engagerad i ett projekt kring sambandet mellan klimat och hälsa.
Klimatförändringar är ett stort hot mot vår hälsa och det är dags att vi läkare börjar lyfta frågan och ta den på allvar. Särskilt eftersom ett minskat klimatavtryck innebär så många hälsofördelar. Genom stipendiet hoppas vi öka intresset och engagemanget i frågan, säger Karin Båtelson, ordförande i Sjukhusläkarna.

Sjukhusläkarna hoppas att klimatstipendiet kommer uppmärksamma de goda exempel som finns på hur man som läkare kan arbeta med hållbarhet.

Sista dag för ansökan är den 30 mars 2019. OBS! Förlängd ansökningstid till den 30 april 2019!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.