fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer
Kvinna med brunt hår och ljusblå blus

Sjukhusläkarna vill se en nationell samordning och finansiering av sjukvården med såväl regionerna som många fler aktörer som utövare. Målet är en jämlik vård, som inte styrs av helt olika regional politik eller stänger in medborgare innanför regiongränserna, utan istället ger mer mångfald och valfrihet. Danmark har också varit betydligt bättre på att skydda den vanliga vården under pandemin eftersom staten kan ta beslut med helhetsperspektiv för hela befolkningen.

Medverkar i sändningen gör även Anders Lönnberg, socialdemokratisk sjukvårdsdebattör, och ledarskribenten Maria Rankka håller i samtalet.

Till podden!

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.