info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SMAF-dagar 2020

Under dessa Coronatider bjuder vi in till årets SMAF-dagar 12-13 oktober i Göteborg. Det är av värde att träffas, kunna medverka och delta i fortbildning.

Arrangemanget tar hänsyn till aktuella riktlinjer för sammankomster

Sista anmälningdag är 11 september.

Mer information och anmälan till mötet.

Nyheter

Problem med inloggning

Det har varit problem med inloggningen på hemsidan. Meddela oss gärna om problemen fortsätter så att vi kan framföra detta till de ansvariga.

Lyckat SMAF-möte i Stockholm

Årets höstmöte är avslutat. Det blev ett lyckat möte med många bra föreläsningar. Stort tack till arrangörer och föreläsare!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.