Hoppa till innehåll

Välkommen till Svensk medicinsk audiologisk förening

Svensk Medicinsk Audiologisk Förening (SMAF) är öppen för alla läkare som arbetar inom eller är intresserade av audiologi. Med denna hemsida vill vi sprida aktuell information om föreningens aktiviteter, ge tillgång till vetenskapliga och utbildande dokument, ge information om ST-utbildningen i hörsel- och balansrubbningar, samt tipsa om aktuella möten och kongresser inom hörselområdet. För att komma åt de delar av sidan som är enbart för föreningsmedlemmar behöver du vara inloggad. Efter inloggning blir du kastad till Läkarförbundets hemsida. Klicka då på "Min Sida" i övre listen så hittar du en länk tillbaks till SMAF.
Svensk Medicinsk Audiologisk Förening

SMAF-dagar 2022

Den 10-11 oktober är det SMAF-möte i Örebro. Anmäl dig nu! Det kommer att bli ett toppenmöte! Sista anmälningsdag är 19 september.

Mer information och program finns här.

Nyheter

Ny styrelse!

Den nya styrelsen tackar de avgående ledamöterna Filip Lundström, Jenny Häggström och Susanne Martell fö er insats i SMAFs styrelse. Den nya styrelsen presenteras under "om SMAF" på sidan "Styrelsen"

SMAF-dagen 2021

Vi tackar Region Skåne för en väl genomförd utbildningsdag i digital form.

Kalender

22
nov

ÖNH-dagar 2022

Årets ÖNH-dagar har en del intressanta programpunkter för den audiologintresserade: Symposium: Senaste nytt om audiologisk grundforskning – från krokodiler till Covid …

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar