Hoppa till innehåll

Välkommen till Svensk medicinsk audiologisk förening

Svensk Medicinsk Audiologisk Förening (SMAF) är öppen för alla läkare som arbetar inom eller är intresserade av audiologi. Med denna hemsida vill vi sprida aktuell information om föreningens aktiviteter, ge tillgång till vetenskapliga och utbildande dokument, ge information om ST-utbildningen i hörsel- och balansrubbningar, samt tipsa om aktuella möten och kongresser inom hörselområdet. För att komma åt de delar av sidan som är enbart för föreningsmedlemmar behöver du vara inloggad. Efter inloggning blir du kastad till Läkarförbundets hemsida. Klicka då på "Min Sida" i övre listen så hittar du en länk tillbaks till SMAF.
Svensk Medicinsk Audiologisk Förening

Nytt material till hemsidan

Vi efterlyser mer material till hemsidan. Kommer du på något som borde finnas i vår kunskapsbank? Har ni tagit fram några nya fräscha riktlinjer som du tror fler skulle ha nytta av? Känner du till någon bra kurs eller konferens som fler borde veta om? Vi vill också gärna ha in tips vetenskapliga publikationer av audiologiskt intresse som vi kan länka till under den nya fliken ”Vetenskap”

Maila ordförande Karin Stenfeldt eller webansvarig Åsa Kjellgren

 

Nyheter

NAS 2024 närmar sig

NAS 2024 går av stapeln i Örebro 26-29 maj. Temat är pediatrisk audiologi och programmet ser mycket spännande ut.

Merkostnadsersättning

SMAF har haft en diskussion med försäkringskassan kring merkostnadsersättning vid grav hörselnedsättning, hur försäkringskassan definierar grav hörselnedsättning och vilken information som behöver finnas i intygen. Efter våra diskussioner har det även kommit en prejudicerande kammarrättsdom. I kunskapsbanken har vi samlat …

Kalender

25
aug

Bárány 2024

XXXII Bárány Society Meeting Uppsala, Sweden August 25-28, 2024 Please check periodically for updates to the conference website at https://www.barany2024uppsala.com.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare