info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Problem med inloggning

Det har varit problem med inloggningen på hemsidan. Meddela oss gärna om problemen fortsätter så att vi kan framföra detta till de ansvariga.

SMAF-möte i Stockholm 2019

Årets höstmöte är avslutat. Det blev ett lyckat möte med många bra föreläsningar. Stort tack till arrangörer och föreläsare!

Ny hemsida!

Svensk medicinsk audiologisk förening lanserar vår nya webbplats. Vi ligger nu på Läkarförbundets hemsida. Välkomna med bidrag till hemsidan! Det kan gälla tips på kongresser, kurser och behandlingsrekommendationer. Kontakta webmaster direkt, eller skriv under ”kontakta oss”.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem