info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Svensk medicinsk audiologisk förening, SMAF, är en förening för läkare som intresserar sig för hörsel- och balansrubbningar. Är du läkare eller läkare under utbildning är du välkommen i föreningen. Du kan vara specialist i hörsel- och balansrubbningar eller öron-, näs- och halssjukdomar, men också ST-läkare eller läkare under grundutbildning med intresse för hörsel- och balans. Avgiften är för närvarande 500 kr per år. Vi arrangerar ett stort medlemsmöte på hösten varje år och vid önskemål utbildningsmöten med särskilda teman utifrån våra medlemmars önskemål. Vi deltar oftast med en sektion om hörsel under SFOHHs (ÖNH-föreningens) årliga kongress. SMAF arbetar för att stärka kunskapen om hörsel och balansrubbningar inom läkarkåren, att förbättra vården för hörselskadade genom att initiera och delta i myndighetsutredningar kring behandlingsrekommendationer, svara på remisser och erbjuda en mötesplats för hörselintresserade läkare för kunskapsutbyte.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem