info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

För att bli medlem följer du länken nedan till medlemsansökan och väljer ”Svensk Medicinsk Audiologisk Förening”

Om du fyllt 65år kan du välja medlemskategori pensionär. Medlemsskap i SMAF kostar 600kr/år för yrkesverksam och 240kr/år för pensionär. I den summan ingår föreningsalnslutet medlemskap i SLS.

Vårt medlemsregister hanteras av Svenska Läkarförbundet men du behöver inte bli medlem i Läkarförbundet för att vara medlem i SMAF. Observera att Läkarförbundet debiterar medlemsavgiften månadsvis och att det beroende på hur man väljer att betala kan tillkomma faktureringsavgift.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem