Hoppa till innehåll

Framtidens Specialistläkare

Nyhet

Framtidens Specialistläkare vill framföra följande information till föreningens medlemmar inför FSL-kongressen i september 2023:

Nu har anmälan äntligen öppnat till FSL kongressen på Malmö Arena den 26-28 september 2023!
Vi skickar härmed ett varmt välkomnande till alla läkare från BT till seniora läkare och till dig som är studierektor, handledare, läkarchef, utbildare eller på annat sätt engagerad i utbildning av läkare i Sverige.

Kongressen i år handlar om Kommunikation (delmål b1/STb1), Likarätt (delmål a2/STa4), Handledning (delmål a1/STa6) och Fortbildning. Vi träffas fysiskt för att kunna bilda nätverk, inspireras, dela med oss och växa tillsammans!

Program:
Tisdagen 26/9: Kommunikationskursen samt Läkarsällskapets Berzeliussymposium om Fortbildning.
Onsdagen 27/9: Likarättskursen samt Handledarkursen.
Torsdagen 28/9: Studierektorsdagen samt Fria föredrag

Kongressen kommer likt tidigare år att äga rum på Malmö Arena, där vi som alltid bjuder på god mat, härlig stämning och oändligt högt i tak.

Under alla dagar skämmer Malmö Arenas fantastiska personal bort oss med påkostade fikastunder och riktigt god lunch. Både tisdag och onsdag kväll bjuder vi in till Afterwork mingel i utställningen, där ni bl.a. får träffa alla våra spännande samarbetspartners. På onsdagskvällen bjuder vi även på en festlig kongressmiddag med god mat, musik och dans.

I samband med att du anmäler dig, väljer du vilken/vilka delar av programmet du kommer att delta i.

Passa på att önska ledigt redan nu, gå in på vår hemsida och skicka in din anmälan till årets ST-kongress i Malmö Arena! Följ oss på Insta och FB för uppdateringar kring programmet och allt annat som händer i väntan på kongressen.

Mvh
Christina Christoffersen, Kongresspresident


Fler nyheter


Svenska läkaresällskapet

Den 13 maj valdes SPKF in som medlemsförening i SLS med villkor på SLS fullmäktige. SPKFs stadgar har justerats efter detta och behöver fastställas vid årsmötet 2024 och 2025, därefter blir SPKF medlemsförening i SLS från och med 1 januari …

Årsmöte 2023

Föreningens årsmöte kommer att hållas den 25e augusti i samband med Kirurgveckan i Örebro. Kallelse och verksamhetsberättelse för år 2022-2023 finns här.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare