Hoppa till innehåll

Framtidens Specialistläkare

Nyhet

Framtidens Specialistläkare vill framföra följande information till föreningens medlemmar inför FSL-kongressen i september 2023:

Nu har anmälan äntligen öppnat till FSL kongressen på Malmö Arena den 26-28 september 2023!
Vi skickar härmed ett varmt välkomnande till alla läkare från BT till seniora läkare och till dig som är studierektor, handledare, läkarchef, utbildare eller på annat sätt engagerad i utbildning av läkare i Sverige.

Kongressen i år handlar om Kommunikation (delmål b1/STb1), Likarätt (delmål a2/STa4), Handledning (delmål a1/STa6) och Fortbildning. Vi träffas fysiskt för att kunna bilda nätverk, inspireras, dela med oss och växa tillsammans!

Program:
Tisdagen 26/9: Kommunikationskursen samt Läkarsällskapets Berzeliussymposium om Fortbildning.
Onsdagen 27/9: Likarättskursen samt Handledarkursen.
Torsdagen 28/9: Studierektorsdagen samt Fria föredrag

Kongressen kommer likt tidigare år att äga rum på Malmö Arena, där vi som alltid bjuder på god mat, härlig stämning och oändligt högt i tak.

Under alla dagar skämmer Malmö Arenas fantastiska personal bort oss med påkostade fikastunder och riktigt god lunch. Både tisdag och onsdag kväll bjuder vi in till Afterwork mingel i utställningen, där ni bl.a. får träffa alla våra spännande samarbetspartners. På onsdagskvällen bjuder vi även på en festlig kongressmiddag med god mat, musik och dans.

I samband med att du anmäler dig, väljer du vilken/vilka delar av programmet du kommer att delta i.

Passa på att önska ledigt redan nu, gå in på vår hemsida och skicka in din anmälan till årets ST-kongress i Malmö Arena! Följ oss på Insta och FB för uppdateringar kring programmet och allt annat som händer i väntan på kongressen.

Mvh
Christina Christoffersen, Kongresspresident


Fler nyheter


Årsmöte 2023

Föreningens årsmöte kommer att hållas den 25e augusti i samband med Kirurgveckan i Örebro. Kallelse och verksamhetsberättelse för år 2022-2023 finns här.


Vårmötet 2023

SPKFs vårmöte 2023 äger rum i Sigtuna 30-31 mars med temat "Etik och prioriteringar". Styrelsen hoppas få träffa många av våra medlemmar där för en möjlighet att träffa kollegor från hela landet, trevligt umgänge och intressanta diskussioner!
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare