Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Vad hände?

Valet har genomförts. Resultatet känner ni alla till. Nu återstår för våra landstingspolitiker att komma överens om hur de ska leda landstinget tillsammans. Vi väntar med spänning på resultatet av de pågående diskussionerna. Resultatet ger de förutsättningar som vi har att arbeta med för att föra fram våra frågor.
I väntan på det fortsätter vi med vårt arbete. Just nu pågår ordförandekonferens med alla förbundets lokalföreningars ordförande. VI diskuterar många centrala frågor. Allt från förberedelser till nästa års avtalsrörelse till praktiska tips hur man kan arbeta lokalt för att få en bra arbetsmiljö och fortbildning.
Lokalt på Karolinska pågår ett arbete med hur sjukhuset ska byggas om för att få till vårdplatser. VI ser återigen att man inte tillräckligt känner till vilka arbetsförutsättningar som behövs för att få alla arbetsuppgifter utöver det direkta patientarbetet att fungera. Om du har frågor kring det, ta kontakt med ditt lokala ombud eller någon från sektion Karolinska styrelse. Maila gärna om vi är svåra att nå via telefon.

Nyhet

Fler nyheter



Pensionsinformation

Den 25 oktober var det dags för en uppdatering i pensionsfrågor.Representanter från KPA pensioner och handläggare från regionen informerade och svarade på frågor. Se bilderna här

Sommarhälsning 2023

När jag tittar ut genom fönstret så skiner solen och allt har snabbt nu blivit grönt. Dock är inte allt lika ljust överallt. Kriget i Ukraina har inte fått någon…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare