fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

alt

Välkommen till Svensk Förening för Palliativ Medicin

Föreningens syfte är att främja utvecklingen av palliativ medicin i Sverige genom att verka för god utbildning i ämnet inom den medicinska professionen på alla nivåer, uppmuntra och främja forskning och utveckling inom ämnet samt sprida kunskap om vad som är förenligt med vetenskap och beprövad erfarenhet inom god palliativ vård.

SFPM Årsmöte 17/3 kl16-18 -digitalt i "Teams"

Anmälningarna till SFPM:s årsmöte 17/3 kl 16.00-18.00 har trillat in, men vi misstänker att det finns fler som kan tänka sig att delta.
Framför allt vill ju vi i styrelsen ha så mångas medverkan som möjligt för att det ger oss nerv, mening och innehåll inför kommande verksamhetsår. Tanken med årsmötet är ju inte att bara riva av en verksamhetsberättelse och -plan samt några ord från revisorerna och valberedningen och sen var det klart, utan att få möjlighet att dela med oss av vårt arbete och vilka frågor som är aktuella för oss alla. Dessutom: Gör vi rätt saker? Vad vill ni att vi ska fokusera på? Vi representerar ju er.
Vi ser fram emot er medverkan och förlänger därför anmälningstiden till och med 27/2.
Anmäl dig genom att skicka ett mail till medlem@sfpm.se. Vi behöver din mailadress och ett telefonnummer där vi kan nå dig om det strular i samband med mötet.
Väl mött!
Hälsar SFPM:s styrelse

Dags att söka Nordiska specialistkursen i Palliativ Medicin 2021-23

Nyheter

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.