fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Välkommen till Svensk Förening för Palliativ Medicin

Föreningens syfte är att främja utvecklingen av palliativ medicin i Sverige genom att verka för god utbildning i ämnet inom den medicinska professionen på alla nivåer, uppmuntra och främja forskning och utveckling inom ämnet samt sprida kunskap om vad som är förenligt med vetenskap och beprövad erfarenhet inom god palliativ vård.

141 Specialister i Palliativ medicin

Vi blir allt fler specialister och har senaste året ökat till imponerande 141 stycken enligt senaste utdraget från Socialstyrelse, stort grattis till alla!

Håll dig uppdaterad!

Glöm inte att uppdatera dina medlemsuppgifter med mailadress för nyheter och information!

/Styrelsen

Nyheter

Inställd Nationella Konferensen i Palliativ vård 2021

Nationella konferensen i palliativ vård i Växjö 2021 inställd   Med anledning av den rådande Covid-19 pandemin har vi i Palliativt Centrum för samskapad vård, Växjö, i samråd med Nationella rådet för palliativ vårds styrelse (NRPV), tagit det tunga beslutet …

Årsrapport för Svenska palliativregistret 2019

Under 2019 var det 5 329 enheter som registrerade dödsfall i Svenska palliativregistret, vilket är en tydlig ökning sedan föregående år. Svenska palliativregistret rapporterar att anlitande av ett palliativt rådgivningsteam/konsultteam har en tydlig inverkan på vården i livets slutskede.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.