fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info 25/6 har medlemsrådgivningen stängt. Öppet som vanligt igen 28/6. Här hittar du vår kunskapsbank för medlemmar.

Geriatrisk Forum Stockholm 18-19 november 2021

Pandemin har lärt oss att det är svårt att planera. SGFs önskan är dock att vi ska kunna genomföra Geriatriskt Forum 2021 som ett riktigt, fysiskt event i höst. Framtiden får utvisa om det kan bli verklighet.

Skriv därför in datumet ovan i era kalendrar, meddela era schemaläggare och börja sedan längta efter att få träffa nya och gamla geriatriska kollegor från hela landet, uppdatera er kring vad som händer och kanske lära er något nytt.

Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer om rådande restriktioner, smittoläge etc.

I samband med de två senaste Geriatriskt Forum har vi erbjudit en extra dag för ST-läkare. Denna kommer inte att genomföras 2021. De ST-läkare som önskar kommer dock naturligtvis erhålla kursintyg avseende de delmål som berörs i årets program under de ordinarie dagarna av Geriatriskt Forum.

Vi hoppas verkligen att vi ses i höst!

Styrelsen SGF

Presentationer från Geriatriskt forum!

Hitta e-utbildningar på Kunskapsguiden.se

Här finns länkar till flera bra utbildningar för dig som gör ST-tjäntgöring men även för dig som har behov av att uppdatera dina kunskaper!

Besök Kunskapsguiden.se

Nyheter

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem