info Onsdagen den 16 januari har medlemsadministrationen stängt på grund av utbildning. Du kan då inte nå oss via telefon men det går bra att skicka e-post.

toppbild

Välkomna till 10:e Nationella Geriatriska Forskarforum och SGF:s årsmöte i Svenska läkarsällskapets lokaler centralt i Stockholm den 6 februari 2019!

Forskarforum riktar sig till alla med intresse att utveckla geriatrik, geriatrisk forskning, doktorander och akademiska företrädare inom det geriatriska området. I år kommer vi att presentera ett brett program som spänner från träning av äldre till effekter av läkemedel vid benskörhet och demens.

Inbjudan Geriatriskt Forskarforum och SGF Årsmöte 2019

Anmälan skickas senast den 26/1 2019anmalan.sgf@gmail.com
Kostnad:  900 kr
På anmälan ska följande uppgifter vara med: Namn, arbetsplats, fullständig fakturaadress, eventuella önskemål om specialkost

Till årsmötet behövs ingen anmälan.

Mycket varmt välkomna!
Peter Nordström,
vet. Sekr., Professor, SGF

Mycket varmt välkomna!
Peter Nordström, vet. Sekr., Professor, SGF

Geriatriskt forum 2018

Referat från årets sammankomst

Kostnadsfri webbutbildning lanserad!

Palliation ABC är en avgiftsfri webbutbildning i allmän palliativ vård som är baserad på Socialstyrelsens kunskapsstöd och nationella riktlinjer för god palliativ vård i livets slutskede.

Länk till utbildning

Hitta e-utbildningar på Kunskapsguiden.se

Här finns länkar till flera bra utbildningar för dig som gör ST-tjäntgöring men även för dig som har behov av att uppdatera dina kunskaper!

Besök Kunskapsguiden.se

Nyheter

Nytt för ST-tjänstgöring enligt SOSFS 2015:8

Kompetensbeskrivning för den gemensamma kunskapsbasen för ST-tjänstgöring enligt SOSFS 2015:8 är färdig och finns nu att ladda ner. Särskilda rekommendationer för ST-tjänstgöring enligt SOSFS 2015:8
Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.