fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

alt

Hej!

Välkommen till vår webbsida!

Nyheter

Årsmöte 2020

Svenska hygienläkarföreningen kommer att hålla årsmöte måndagen den 12 oktober kl. 15-17. Årsmötet kommer att vara webbaserat, via Teams. För instruktioner v.g. se bilaga. För att deltaga på årsmötet måste man anmäla sig före mötet till Carl-Johan Fraenkel (carl-johan.fraenkel@skane.se). Anmälan …

Nationellt vårdprogram covid-19

Nationellt vårdprogram covid-19 (version 1.0 juni 2020). Dokumentet är framtaget av professionsföreningarna Svenska Hygienläkarföreningen, Svenska Infektionsläkarföreningen samt Svensk Förening för Klinisk Mikrobiologi och lanserades på ett webbinarium den 26 juni 2020. Det kommer att uppdateras löpande och revideras var sjätte …

Hygiendagarna 2020 ställs in

Hygiendagarna som skulle ha hållits i Norrköping den 24 - 26 mars ställs in med anledning av det rådande läget med pandemi av covid19-infektion. Därmed skjuter vi fram årsmötet i Svenska Hygienläkarföreningen. Vi återkommer när läget för pandemin stabiliserats för …

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.