Hoppa till innehåll
Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Sveriges läkarförbund är ett professions- och fackförbund för alla läkare under hela karriären. Men vad gör Läkarförbundet lokalt?

Nyhet

Den tredje filmen speglar det lokala och medlemsnära arbetet som sker genom förbundets 25 lokalföreningar. Hampus och Paula tar dig med bakom kulisserna hos Örebro läns läkarförening och visar hur de gör skillnad för sina medlemmar.

Se de andra filmerna i serien och läs mer om vad Läkarförbundet gör för dig

Filmen är den tredje i ordningen som gör nedslag i Läkarförbundets verksamhet och visar upp vad Läkarförbundet kan erbjuda sina medlemmar. Tidigare filmer lyfter fram den individuella medlemsrådgivningen och Läkarförbundets framgångsrika påverkansarbete, som gynnar både den enskilde medlemmen, men också läkarkåren i stort och utvecklingen av svensk hälso- och sjukvård.

 


Fler nyheter


Nära var fjärde läkare överväger lämna yrket

En majoritet av läkarna är oroliga för att besparingarna kommer att ha negativ inverkan på möjligheterna att behålla och rekrytera personal. Nära en av fyra uppger att de överväger att lämna yrket, och en nästan dubbelt så hög andel funderar …
Nyheter

Hälften av regionerna har inte mål om fast läkarkontakt

Endast tio av landets regioner har fattat beslut om att sträva mot riktvärdet 1 100 invånare per specialistläkare i primärvården. Och bara tre av dessa har handlingsplaner för att nå målet, trots att regeringen ställt krav på redovisning av arbetet. Det …
Nyheter

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”