Hoppa till innehåll
Nyheter
Ombudsutbildning i Orbaden

Ombudsutbildning i Orbaden

Nyhet

Under den 16-17/2 hölls två utbildningsdagar för våra fackliga ombud i regionen. Vid utbildningens första dag gick GHLFs ordförande igenom vad facket i regionen gör, hur vi är organiserade och vad ombudens roll är i detta. Två representanter från SLF centralt föreläste om arbetstid och Arbetstidslagen (ATL) samt hur vi kan agera vid individärenden.
Under utbildningens andra dag gavs en snabb genomgång av förändringar till följd av den nya Lagen om anställningsskydd (LAS) som tog effekt i oktober 2022. Sedan hölls två workshops med fokus på hur vi kan arbeta för att säkra och förbättra våra villkor och arbetsmiljö, samt hur vi kan arbeta vidare med utveckling och påverkansarbete inom primärvården i regionen vilket GHLF i år fokuserar särskilt på.

GHLFs styrelse tackar representanterna från SLF som deltog och föreläste, och tackar särskilt alla ombud som ställer upp och gör en värdefull insats för våra medlemmar varje dag.


Fler nyheter




Ny styrelse för GHLF 2023/24.

Vid årsmötet 230314 valdes GHLFs styrelse för 2023/24. Vid årsmötet gick de närvarande medlemmarna på valberedningens förslag och följande personer valdes in. - Frida Dannberg, Ledamot 2 år Katrin Rikk,…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare