Hoppa till innehåll
Nyheter
Årets kollega 2022 – Magnus Bodenäs

Årets kollega 2022 – Magnus Bodenäs

Nyhet

För femte året i rad har utmärkelsen Årets kollega delats ut. Utmärkelsen tilldelades Magnus Bodenäs som är verksam på Ortopedkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Magnus nominerades av en kollega och utifrån den motiveringen valde Läkarföreningen att utse Magnus som årets mottagare.

Motiveringen lyder:

Magnus är en kollega som alltid ställer upp, både för att hjälpa kollegor och för klinikens produktion. Han verkar alltid ha kapacitet att göra sitt yttersta för patienter så väl som kollegor. Med en kollega som Magnus på arbetsplatsen är det alltid roligt att gå till jobbet.

- Vi tycker det är viktig gest att årligen utse en kollega. Kollegialitet är viktigt, speciellt under pressade förhållanden som vi alla upplever och uppmuntran behöver vi alla, säger Bengt Hultberg, ordförande i Läkarföreningen.
- Jag uppmanar er alla att redan nu börja tänka på vem ni skulle vilja se som Årets kollega 2023. Skicka in er motivering till lakarforeningen@rjl.se säger Bengt Hultberg.


Fler nyheterVälbesökt medlemskväll

Jönköpings läkarförening bjöd nyligen in till en medlemskväll och ett 100-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan. Under kvällen bjöds deltagarna inte bara på facklig information, god mat och dryck, utan också…

Regionens årliga pensionsinformation

Regionen informerar om pensioner vid sex olika tillfällen på tre datum. Informationen ges i webinarie-form och varje tillfälle är riktat mot specifika målgrupper. Läs mer i regionens dokument där du även hittar länkar till anmälningsformulär.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare