Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Nyheter
Årets kollega är utsedd

Årets kollega utses av Jönköpings läns läkarförening

På medlemsträffen den 25 oktober delades utmärkelsen Årets kollega ut för första gången.

Nyhet
Stig-Martin Carlsson får pris som Årets kollega,.
Stig-Martin Carlsson får utmärkelse som Årets kollega.

Stig-Martin Carlsson, distriktsläkare på Öxnehaga vårdcentral, blev den förste att ta emot den nyinstiftade utmärkelsen Årets kollega. Medlemmar i Jönköpings läns läkarförening har fått nominera kollegor och många nomineringar har kommit in. Styrelsen i Jönköpings läns läkarförening har gått igenom nomineringarna och valet föll till slut på Stig-Martin Carlsson. Motiveringen löd:

Stig-Martin är en läkare som är älskad av både patienter och personal. Han är ett gott föredöme, inte minst för unga blivande läkarkollegor. Stig-Martin är den läkare som absolut förtjänar att bli Årets kollega i Region Jönköpings län för dn hjälpsamma, välvilliga, ärliga, kunniga och erfarna kollega och den underbara medmänniska han är.   

Stig-Martin fick ta emot priset av Heidi Stensmyren, Läkarförbundets ordförande, som var inbjuden talare på medlemskvällen.

Det nyinstiftade priset kommer att delas ut årligen.

 


Fler nyheter



Årets kollega 2023 är Anne Sauer

På Läkarföreningens medlemskväll den 12 oktober delades utmärkelsen Årets kollega ut till Anne Sauer, distriktsläkare och verksamhetschef på Bra Liv Vårdcentral i Smålandsstenar.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare