fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Läkarföreningen vill uppmärksamma läkare som i sitt dagliga arbete bidrar till ett gott arbetsklimat genom att vara kollegiala, omtänksamma och generösa med sitt kunnande, sin erfarenhet och tid.

Medlemmar i Jönköpings läns läkarförening har bjudits in att nominera kandidater till utmärkelsen och bland alla bidragen föll valet på Miriam Todd med motiveringen:

Miriam är den mest inspirerande och energifyllda förebild man kan önska sig. Hon tillför glädje till arbetsplatsen och skapar en arbetsmiljö som gör att man alltid ser fram emot att komma till arbetet, även på måndagarna och efter semestern!

Hon skapar gemenskap i arbetsgruppen, hittar alltid något sätt att vända det tråkiga eller svåra till någonting roligt och spännande och trots sitt fulla schema lyckas hon hitta tid att svara på frågor, hjälpa och stödja. Hon är en fantastisk handledare för alla utbildningsläkare, bryr sig om alla, såväl patienter som kollegor och är en stöttepelare för alla både på arbetsplatsen och utanför.

– Vi tycker det är viktigt att uppmärksamma läkarkollegor i en positiv anda och därför har Läkarföreningen valt att instifta denna utmärkelse, säger Bengt Hultberg, ordförande i Läkarföreningen.

Utmärkelsen uppmärksammades med ett diplom, en ljusstake och blommor.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.