Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Nyheter
Karriärkväll i Jönköping – inställt

Karriärkväll i Jönköping - inställt

Välkomna på Läkartidningens karriärkväll i Jönköping den 23 april! Kostnadsfritt för läkare och läkarstudenter!

Nyhet

På Karriärkvällen får du möjligheten att lyssna på och inspireras av kollegor som på ett personligt sätt berättar om sina karriärval och vägar genom livet. Det finns utställare på plats för frågor och tips som du kan ha nytta av i din egen karriär.

Medverkande i programmet:

Nasim Farrokhnia – överläkare och forskare knuten till Karolinska Institutet, också ansvarig för medicinsk kvalitet och forskning på KRY.

Poul Kongstad – berättar om sin yrkesresa från humaniora till intensivvård och neurokirurgi, från inbiten kliniker till högre chef och tillbaka igen, från högspecialiserad vård till ”basic medicine” inom primär och prehospital vård i Sverige och Afrika – kan sammanfattas med ”glädjen att vara läkare!”

Karin Wahlberg – läraren som blev läkare som blev författare med många böcker i olika genrer i sin produktion. Arbetar deltid som gynekolog och förlossningsläkare eftersom det är ett roligt och mindre ensamt arbete än att vara författare.

Plats: Comfort Hotel, Klostergatan 28  i Jönköping
Datum: 23 april
Tid: 17:30

Läs mer om programmet och boka din plats här!

 

 

 


Fler nyheter



Årets kollega 2023 är Anne Sauer

På Läkarföreningens medlemskväll den 12 oktober delades utmärkelsen Årets kollega ut till Anne Sauer, distriktsläkare och verksamhetschef på Bra Liv Vårdcentral i Smålandsstenar.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare