Hoppa till innehåll
Nyheter
Välbesökt medlemskväll

Välbesökt medlemskväll

Nyhet

Jönköpings läkarförening bjöd nyligen in till en medlemskväll och ett 100-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan.

Under kvällen bjöds deltagarna inte bara på facklig information, god mat och dryck, utan också intressant och fängslande föreläsning samt utmärkt underhållning av Faith Kakembo med gitarrist Daniel Glaad.

Föreläsningen gavs av Judith Sundström som i sin profession som gynekolog har gjort många tjänstgöringar utomlands på uppdrag av Läkare utan gränser, Skandinaviska Läkarbanken och Rotary.

Faith och Daniel underhöll deltagarna på medlemskvällen med ett proffsigt och varmt uppträdande. Så klart framförde de Faiths bidrag från Melodifestivalen och autografer skrevs på begäran.

Under kvällen delades också utmärkelsen Årets kollega ut. Läs mer om den bland nyheter på vår webbsida

Tack alla som kom!


Fler nyheterGåva till Läkare utan gränser

Läkarföreningen har återigen beslutat att skänka en stor summa pengar till organisationen Läkare utan gränser. Pengarna som skänks tas från skadeståndspengar som läkarföreningen har mottagit av arbetsgivaren för brott mot…

Medlemskväll på Vandalorum 4 maj

Läkarföreningen bjuder in alla medlemmar till en en kväll med lokal facklig information, mingel med kollegor och middag. Kvällen avslutas med besök på den aktuella utställningen med Lisa Larssons berömda…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare