Hoppa till innehåll
Kalender Konferens
Nätverksträff för BUPs psykos/bipolärteam

Nätverksträff för BUPs psykos/bipolärteam

Efter ett tre år långt Covid uppehåll så är det i höst äntligen dags för nästa nätverksträff. Temat blir tidig diagnostik och intervention vid psykossjukdom.

Föreläsare är professor Katrine Pagsberg, Köpenhamn. Hon driver en stor RCT där ungdomar med psykossjukdom randomiseras till standardbehandling eller aktiva insatser i linje med det danska OPUS projektet till vuxna med psykossjukdom. Katrine har även varit ansvarig för den stora danska RCT-studien med aripiprazol vs quetiapin till ungdomar med schizofrenispektrumsjukdom. Vi hoppas få nya impulser till våra verksamheter och på kreativt nätverkande. Mötet sker på superfina Tylebäcks konferenscenter utanför Halmstad.

Kursen startar med lunch kl 12.30 torsdagen den 10 november och vi avslutar med lunch kl 12.30 fredagen den 11 november. Professor Katrine Pagsberg deltar på torsdagen medan vi använder fredagen för nätverkande och diskussioner om utveckling på tvärs av teamgränser.

Avgiften för nätverksträffen på 2500 kronor inkluderar helpension i enkelrum och det vetenskapliga programmet. Anmälan är bindande från den 11 oktober 2022. Vid anmälan ska fullständig faktureringsadress med referens anges. Önskemål avseende specifik kost ska meddelas vid anmälan.

Varmt välkomna till nätverksträffen i Halmstad

Håkan Jarbin, Henriette Nielsen och Nicole Freij, BUP bipolär/psykosteam i Halland

Anmälan


Mer i kalendern

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar