Hoppa till innehåll

Medlemsrådgivningen har stängt 25-26 oktober. I avsnittet Råd och stöd kan du hitta svar på vanliga frågor.

Välkommen till Svensk Förening för Rehabiliteringsmedicin

SFRM är en sammanslutning av läkare med specialistkompetens inom ämnesområdet Rehabiliteringsmedicin samt läkare som är under specialistutbildning inom Rehabiliteringsmedicin.

Bli medlem i vår förening

Vi välkomnar dig som är:

  • läkare verksam inom området Rehabiliteringsmedicin
  • läkare och blivande läkare med intresse för rehabilitering
  • annan medicinsk yrkesutövare eller företrädare för medicinen närstående verksamhet med meriter från forsknings- och utvecklingsarbete som korresponderande medlem.

Medlemskap kostar 400 kr per år för specialistläkare och 200 kr per år för ST-läkare och pensionärer. Korresponderande medlemmar betalar ingen avgift.

Länk – bli medlem 

Nyheter

ESPRM 2022, Lissabon 3-7 juli

År 2022 arrangeras ESPRMs kongress i Lissabon. På länken nedan finns matnyttig information från arrangörerna rörande deltagande.

Kurs ryggmärgsskaderehabilitering

Kurs för ST-läkare i Ryggmärgsskaderehabilitering har inte arrangerats sedan 2018 delvis på grund av den utdragna processen kring NHV. För att erbjuda möjlighet att gå kurs för de i senare del av ST kommer en digital kurs motsvarande tre dagar …

Beslut om NHV ryggmärgsskador

Nu har det efter en utdragen process till slut kommit besked i vilka regioner som får ansvaret att bedriva nationell högspecialiserad vård för personer med ryggmärgsskada i primärrehabilitering. Dessa blir Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Region Stockholm och Region Västerbotten. Primärrehabilitering …

Kalender

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar

Bli medlem i oktober – vi bjuder på medlemskapet i tre månader!