Traditionsenligt har föreningen sin årliga medlemsmiddag på onsdagen på Kirurgveckan. I år kommer middagen att avnjutas på restaurang A-Mano som ligger på Kungsgatan 1 i Örebro (nära Örebro slott).
Anmälan sker till johan.danielson@kbh.uu.se. Anmälan skall innehålla namn och val av en av nedanstående menyalternativ.
OSA: 18/8
Meny 1 (kött)
Smörstekta sommarkantareller på vitlöksdoftande surdegscrostino med parmesanmousse och vattenkrasse.
Tellicherrygrillad mörad svensk oxfilé från gårdsinitiativet "klimatpositivt" med mustig tempranilliosky, potatisros och Amanos chimichurri.
Somrig citroncurdpaj med bränd maräng, fläder & jordgubbssorbet, färska bär och torkade ängsblommor.
Meny 2 (fisk)
Frisk limedoftande sommarceviche med pilgrimsmusslor, västskusträkor, chili, mango, vårlök och lättrökt avocadocreme.
Hällristad "sotad" fjällröding med créme ninon, flädersauvignonskum, mangold och rostad grönsparris.
Len pannacotta av bourbonvanilj under chokladkupol med blåbärsglass och ljum Baileys-saltkola.
Meny 3 (veg)
Krispigt midsommargrönt med melon, jordgubbar i champagnevinegrette, rökta cashewnötter och tryffelpeccorinosnö.
Friterade empanadas fyllda med ost, rotselleri och örter serveras med tomatsås, burrata och parmesansnö.
Len pannacotta av bourbon vanilj under chokladkupol med blåbärsglass och ljum Baileys-saltkola.
Med hopp att så många som möjligt har möjlighet att delta!
/Styrelsen