Hoppa till innehåll
Nyheter
Barnurolog sökes (brådskande)

Barnurolog sökes (brådskande)

för klassifikationsarbete
Nyhet

Svensk Urologisk Förening har påbörjat ett arbete med att se över de åtgärder och koder som finns inom klassifikation av vårdåtgärder (KVÅ), åtgärds-/operationskoder, i K-kapitlet som omfattar urinvägar och manliga genitalia.

Arbetet sker tillsammans med klassifikationsenheten på Socialstyrelsen och det eftersöks en barnurolog med intresse att hjälpa till så att klassifikationen blir uppdaterad även avseende de ingrepp som görs på barn och som omfattas av K-kapitlet.

SUF har utarbetat ett utkast, och arbetet skall fullföljas under december månad för att skickas till Socialstyrelsen före årsskiftet.

Kontakta lars.hagander@med.lu.se snarast som ni skulle vara intresserade!


Fler nyheter


Nordiska fortbildningsdagar i Helsingfors

III NORDIC POSTGRADUATE PEDIATRIC SURGERY MEETING “COLORECTAL DISORDERS” Preliminärt program till Nordiska fortbildningsdagarna som äger rum i Helsingfors 3-4 Oktober 2024. Målgruppen är specialister i barnkirurgi med minst 3 års…


EBPS multi site examination del 1, 16 mars

Den kirurgiska barnkirurgitentan (EBPS multi site examination del 1) kommer i år gå att skriva i Stockholm. Vi hoppas förstås på ett högt deltagande.Datum är satt till 16 mars, håll…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare