Hoppa till innehåll
Nyheter
Inför kirurgveckan

Inför kirurgveckan

Kirurgveckan 2021 i Göteborg närmar sig med stora steg!

Nyhet

Bästa medlemmar i Svensk Barnkirurgisk Förening !

Kirurgveckan 2021 i Göteborg närmar sig med stora steg! Som ni redan vet, kommer den att bli digital. Vi kommer att sända live från TV studios i Svenska Mässan. Styrelsen och de lokala arrangörerna jobbar nu för fullt med de sista detaljerna kring programmet.

Barnkirurgin har fått en något reducerad plats onsdagen den 25 Augusti. Vi har satsat på hög vetenskaplig kvalitet och ett varierande program med State of the Art föreläsning om Robot kirurgi på barn, med Tomas Blanc från Paris som inbjuden föreläsare. Vi kommer att ha en vetenskaplig battle med diskussion kring olika tekniker för ljumskbråcks kirurgi på barn. Det kommer finnas plats för abstrakts och poster presentationer samt årets avhandlingar.

Styrelsen kommer att vara på plats i studion och som ni redan vet kommer varje klinik stå för kostnaden, men varje medarbetare behöver också anmäla sig för att kunna få länkar mailade till sig. Info om detta har klinikcheferna fått. Vänd er till dem vid frågor kring anmälan. Hur olika kliniker väljer att lägga upp möjligheten till digitalt deltagande, i större gemensamma lokaler eller var för sig med egen dator, är upp till klinikerna.

Styrelsens årsmöte kommer också i år att ske digitalt via Zoom, mer info om detta samt kallelse kommer inom kort.

Sommar hälsningar
Carmen Mesas Burgos, Vetenskapligt sekreterare
Cathrine Gatzinsky, Ordförande


Fler nyheterViktig information angående Kirurgveckan 2022 

Årets Kirurgvecka äger rum på Kistamässan i Stockholm v 34. Barnkirurgi-dagen blir onsdag 24 augusti. Vi jobbar för fullt för att få till ett spännande och innehållsrikt program.  1 april…

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar