fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Tina har, i olika roller, haft stor betydelse för barnkirurgin i Stockholm sedan 1980-talet. Tina har alltid haft ett starkt engagemang för sin specialitet och sina patienter. Hennes insatser när det gäller utveckling, utbildning, inte minst med fokus på evidensbaserad och säker vård, var imponerande och har bidragit stort till barnkirurgins utveckling i Stockholm, och som ST-studierektor,  bidragit bland annat till grunderna för den nuvarande utbildningsbok för barnkirurger i Sverige. Många, såväl kollegor som patienter, kommer att sakna henne mycket.

Styrelsen för Svensk Barnkirurgisk Förening

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem