fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Tina har, i olika roller, haft stor betydelse för barnkirurgin i Stockholm sedan 1980-talet. Tina har alltid haft ett starkt engagemang för sin specialitet och sina patienter. Hennes insatser när det gäller utveckling, utbildning, inte minst med fokus på evidensbaserad och säker vård, var imponerande och har bidragit stort till barnkirurgins utveckling i Stockholm, och som ST-studierektor,  bidragit bland annat till grunderna för den nuvarande utbildningsbok för barnkirurger i Sverige. Många, såväl kollegor som patienter, kommer att sakna henne mycket.

Styrelsen för Svensk Barnkirurgisk Förening

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.