fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

I förra veckan fick styrelsen kännedom om planerna på organisationsförändringar som berör barnintensivvården på NKS. En skrivelse är skickad till NKS sjukhusledning samt styrelse och ansvariga politiker i regionen, där vi uttrycker vår oro inför dessa planer. Vi stödjer till fullo BLFs ståndpunkt att barn bör vårdas av personal med specifik barnkompetens i en miljö anpassad för det sjuka barnet och dess familj. Alla beslut som rör barn, såsom detta, måste tas i enlighet med barnkonventionen och prövas utefter vad som är bäst för barnet.

Styrelsen för Svensk Barnkirurgisk Förening

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.