info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Varmt välkommen att söka medlemskap i Svensk Handkirurgisk Förening! Ett medlemskap också i Läkarförbundet är helt frivilligt och söks separat via deras hemsida.

Formuläret för ansökan om medlemskap i Svensk Handkirurgisk Förening finns här. Skicka också ett brev till Per Jenmalm där du kort berättar om dig själv samt rekommendationsbrev från två medlemmar. Årsavgiften för medlemskap i Svensk Handkirurgisk Förening är 1990 kr och då ingår en prenumeration på European Journal of Hand Surgery samt medlemskap i Svenska Läkaresällskapet. För pensionärer är årsavgiften 1220 kr. Som pensionär kan du välja att inte prenumerera på JHS, då är årsavgiften 270 kr.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem