info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Scandinavian Society for Surgery of the Hand, SSSH, är en av världens äldsta handkirurgiska föreningar. Den instiftades redan 1951 av Erik Moberg med Nils Carstam som sekreterare och var i början ett informellt nordiskt samarbete för utbyte av metoder och artiklar kring handkirurgi under namnet Nordiska Handklubben. Sedan 1975 har föreningen anordnat skandinaviska vetenskapliga kongresser vart annat år. 1981 upptogs Finland i föreningen och namnet byttes, paradoxalt nog, till SSSH. Sedan 2014 är även de Baltiska staterna representerade.
SSSH har till uppgift att främja och uppmuntra utbyte av kliniska och vetenskapliga erfarenheter och samarbeten mellan medlemsnationerna. President för SSSH är Martin Clementson.

Missa inte kommande möte i Malmö 24-26 augusti 2022! Mer information om mötet finns här.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem