fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Hej!

Det pågår stora reformer av svensk primärvård. Många viktiga beslut ska fattas. Men vad gör man egentligen på en vårdcentral? Hur kan man jobba för att öka tillgängligheten till den nära vården? Hur ska man göra så att alla invånare får en egen läkare inte bara på pappret? Och så att vårdkvaliteten blir hög?

De här, och många andra stora och små frågor om primärvården och våra vårdcentraler kan vi som jobbar som distriktsläkare i Stockholm kanske svara på, eller åtminstone resonera kring. Vi vill gärna var bollplank när ni utformar framtidens nära vård.

Under våren får ni gärna låna en eller två av oss och bolla med – kanske ett teamsmöte, kanske en fika eller ett studiebesök på någon av våra vårdcentraler (när vi alla blivit vaccinerade). Hör bara av er till dlfstockholm@slf.se så fixar vi nåt!

Vi jobbar i offentligt driven vård liksom på privata vårdcentraler. Vi har erfarenhet av att jobba i stan, och i förorten, på krisande vårdcentraler och på mer välfungerande, i traditionell vård, i digital vård… Vi vet vad som fungerar i primärvården – och vad som inte gör det.

Kika gärna in på vår hemsida om ni vill veta lite mer om oss. https://slf.se/dlf/lokalavdelningar/stockholm/

Vi ses!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem