fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Vinsterna med kontinuitet i sjukvården ses i alla åldrar och grupper, och även där den inte efterfrågas. Hela befolkningen bör ha möjlighet till fast läkar- eller vårdkontakt, skriver 190 allmänläkare, ST-läkare och distriktssköterskor, bland annat DLF styrelse.

För att kunna erbjuda tillgänglig och säker vård och planera verksamheten långsiktigt behöver vi avgränsad uppdrag-listningstak.

Sveriges invånare förtjänar en god och nära vård. Vi kan och vill bidra till den. Därför uppmanar vi våra beslutsfattare att lyssna på vad vi behöver som grundförutsättning: personliga, avgränsade uppdrag med hela befolkningen som målgrupp.

Läs artikeln från SVD

Läs intervjun i läkartidningen med Marina Tuutma

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.