fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Understödsfond

Sveriges läkarförbunds understödsfond ger ekonomiskt stöd till förbundsmedlemmar. Det är för närvarande i huvudsak medlemmar i Sveriges läkarförbund Student, som i slutet av sin utbildning inte får statliga studiemedel, som kan få hjälp av understödsfonden.

Läs mer om understödsfonden

Forskningsfond

Sveriges läkarförbunds Forskningsfond är en stiftelse som främjar vetenskaplig forskning genom att dela ut stipendier och andra bidrag till angelägen medicinsk forskning. Fonden förvaltas av Läkarförbundets förbundsstyrelse och stipendier delas ut varje år.

Läs mer om forskningsfonden

Stiftelsen Nanna och Albert Skantzes minne

Stiftelsen har till ändamål att främja klinisk medicinsk forskning och utbildning genom utdelning av stipendier. Stipendierna delas ut för att bereda möjlighet att följa kvalificerad sjukvårdsverksamhet vid utländska institutioner eller att delta i medicinska symposier och kongresser.

Läs mer om stiftelsen Nanna och Albert Skantzes minne

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem