fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Medel ur stiftelsen ”Kvinnliga Läkares Förenings Stiftelse” kan sökas av kvinnliga läkare. Nedan följer mer information samt länk till ansökningsblankett.

Vi vill påminna om att vi är skyldiga att spara alla dokument gällande ansökningar i sju år. För din integritets skull undanber vi oss information som vi inte efterfrågat, som exempelvis bankutdrag eller kopior på sjukintyg. Om vi önskar komplettering så hör vi av oss!

Tidigare fanns möjlighet att söka medel ur stiftelsen ”Karolina Widerströms Donationsfond”. Denna stiftelse är under avveckling och det är inte längre möjligt att söka medel ur fonden.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem