Hoppa till innehåll
Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Sveriges läkarförbund är ett professions- och fackförbund för alla läkare under hela karriären. Men vad gör Läkarförbundet lokalt?

Nyhet

Den tredje filmen speglar det lokala och medlemsnära arbetet som sker genom förbundets 25 lokalföreningar. Hampus och Paula tar dig med bakom kulisserna hos Örebro läns läkarförening och visar hur de gör skillnad för sina medlemmar.

Se de andra filmerna i serien och läs mer om vad Läkarförbundet gör för dig

Filmen är den tredje i ordningen som gör nedslag i Läkarförbundets verksamhet och visar upp vad Läkarförbundet kan erbjuda sina medlemmar. Tidigare filmer lyfter fram den individuella medlemsrådgivningen och Läkarförbundets framgångsrika påverkansarbete, som gynnar både den enskilde medlemmen, men också läkarkåren i stort och utvecklingen av svensk hälso- och sjukvård.

 


Fler nyheter


Häv omedelbart dödsdomen mot läkaren Ahmadreza Djalali 

Den svensk-iranske läkaren och forskaren Ahmadreza Djalali sitter fängslad i Iran sedan 2016. Trots skarpa protester från omvärlden har han inte släppts fri. Läkarförbundet fördömer dödsstraffet och kräver att Djalali omedelbart friges.
Nyheter

Välkommet regeringsbeslut för taxeläkare

Regeringen har idag beslutat att tillsätta en utredning om den nationella taxan, något som Läkarförbundet har krävt länge. En utredare har fått i uppdrag att ge förslag för att möjliggöra bättre tillgång till hälso- och sjukvård i hela landet genom …
Nyheter

Konflikten på Svenska kyrkans avtalsområde

Uppdatering 4:e maj: Strejken är avblåst då parterna accepterat medlarnas bud. Nedanstående text är skriven före detta: Parterna på Svenska kyrkans avtalsområde har sedan två veckor befunnit sig i medling, eftersom man inte kommit överens om nya löne-, villkors- och …
Nyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar
SLF.se Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”