Hoppa till innehåll
Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Sveriges läkarförbund är ett professions- och fackförbund för alla läkare under hela karriären. Men vad gör Läkarförbundet lokalt?

Nyhet

Den tredje filmen speglar det lokala och medlemsnära arbetet som sker genom förbundets 25 lokalföreningar. Hampus och Paula tar dig med bakom kulisserna hos Örebro läns läkarförening och visar hur de gör skillnad för sina medlemmar.

Se de andra filmerna i serien och läs mer om vad Läkarförbundet gör för dig

Filmen är den tredje i ordningen som gör nedslag i Läkarförbundets verksamhet och visar upp vad Läkarförbundet kan erbjuda sina medlemmar. Tidigare filmer lyfter fram den individuella medlemsrådgivningen och Läkarförbundets framgångsrika påverkansarbete, som gynnar både den enskilde medlemmen, men också läkarkåren i stort och utvecklingen av svensk hälso- och sjukvård.

 


Fler nyheter


Läkare nekas graviditetspenning – mer än dubbelt så ofta

Trenden är tydlig - läkare som ansöker om graviditetspenning på grund av nedsatt arbetsförmåga får avslag mer än dubbelt så ofta som andra yrkeskategorier. Det visar statistik som Sjukhusläkaren låtit hämta från Försäkringskassan.
Nyheter


SYLFs AT-ranking 2023

Sveriges Yngre Läkares Förening, SYLF, har släppt sin årliga rapport om AT läkarnas arbetsvillkor. De har också rankat Sveriges alla sjukhus som anställer AT-läkare.
Nyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”