Hoppa till innehåll
Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”

Sveriges läkarförbund är ett professions- och fackförbund för alla läkare under hela karriären. Men vad gör Läkarförbundet lokalt?

Nyhet

Den tredje filmen speglar det lokala och medlemsnära arbetet som sker genom förbundets 25 lokalföreningar. Hampus och Paula tar dig med bakom kulisserna hos Örebro läns läkarförening och visar hur de gör skillnad för sina medlemmar.

Se de andra filmerna i serien och läs mer om vad Läkarförbundet gör för dig

Filmen är den tredje i ordningen som gör nedslag i Läkarförbundets verksamhet och visar upp vad Läkarförbundet kan erbjuda sina medlemmar. Tidigare filmer lyfter fram den individuella medlemsrådgivningen och Läkarförbundets framgångsrika påverkansarbete, som gynnar både den enskilde medlemmen, men också läkarkåren i stort och utvecklingen av svensk hälso- och sjukvård.

 


Fler nyheter


Aftonbladet Debatt: Möt hälsoutmaningarna med mer forskning

Sverige står inför stora hälsoutmaningar, men det finns förslag till lösningar och en bred enighet om förslagen. Den kommande regeringen har förutsättningar att genomföra nödvändiga åtgärder som möter utmaningarna.
Nyheter

SYLFs AT ranking 2022

Sedan år 2000 har SYLF mätt och utvärderat AT:s kvalitet i hela Sverige genom att varje år släppa en rapport och en rankingtabell som redogör för läget. Årets topplacering Hallands sjukhus Varberg behåller förstaplatsen från föregående år.
Nyheter

Fremia och PTK avbryter avtalsförhandlingarna

Sedan juni 2021 har förhandlingar pågått mellan Fremia (fd KFO) och PTK angående ett nytt kompetens- och omställningsavtal. Nu har parterna avbrutit förhandlingarna.
Nyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar
SLF.se Nyheter
Se den tredje filmen i serien ”Det här gör Läkarförbundet för dig!”