Hoppa till innehåll
Nyheter
Välkommen till SPLF:s Fullmäktigemöte 2019!

Välkommen till SPLF:s Fullmäktigemöte 2019!

Svenska Privatläkarföreningens fullmäktigemöte kommer att hållas den 6 april 2019 i Läkarförbundets lokaler på Villagatan 5 i Stockholm. Anna Nergårdh håller ett inledningsanförande. Läs mer och anmäl dig här.

Nyhet
Övriga nyheter

Plats: Läkarförbundets lokaler, Villagatan 5, 11432 Stockholm. Rum ”ryggraden” i entréplan

Tid: Lördagen den 6 april 2019 kl 9-17

Övrig info: Anna Nergårdh håller ett inledningsanförande. Anna är särskild utredare utsedd av regeringen att leda en utredning med uppdrag att föreslå hur en omstrukturering av det svenska hälso- och sjukvårdssystemet ska genomföras.

Alla medlemmar är välkomna att närvara. Resa, boende och middag betalas av föreningen endast för delegater och inbjudna gäster, övriga betalar själva. Middagen kommer att hållas efter mötet kl 19 i Läkarförbundets Klubbvåning på Villagatan 5, på samma adress som fullmäktigemötet.

Det finns också möjlighet att boka hotell via föreningens kansli. Hotellet heter Scandic Park och ligger på Karlavägen 43.

Anmälan: Klicka här eller skriv in denna adress i webbläsaren: http://www.trippus.net/splf2019

Anna Nergårdh

Anna Nergårdh är utsedd av regeringen att leda utredningen ”Samordnad utveckling för god och nära vård”. Anna är själv läkare och är specialist inom internmedicin och hjärtsjukdomar. Eftersom att utfallet av utredningen kan innebära goda möjligheter för det privata vården att utvecklas, ser vi det som ett bra tillfälle att få möjlighet att lyssna på och samtala med Anna.

Anna kommer att vara med mellan kl 09:00 och 10:00, och håller först ett inledningsanförande, och sedan kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor.

Läs mer om utredningen här.


Fler nyheter


Nyhetsbrev Mars 2024

Januari och februari har varit stabilt kalla och ogästvänliga, snö i vissa delar och iskallt regn samt hård blåst på andra ställen, men ändå är temperaturer på västkusten och i Skåne som vid en meteorologisk vår. Så rent statistiskt så …
Nyhetsbrev


Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Välkommen till SPLF:s Fullmäktigemöte 2019!