fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

De flesta av Privatläkarföreningens medlemmar är företagare. I Läkarförbundet och Svenska Privatläkarföreningen är det läkaren som privatperson som är medlem, och föreningen erbjuder hjälp, stöd och förmåner till dig som läkare. För att kunna erbjuda även företagarens bolag service och stöd i t.ex. bolagsfrågor och arbetsgivarfrågor finns Svensk Privatläkarservice AB, som är helägt av föreningen SPLF.

Läkare som är företagare betalar 240 kronor i månaden för att vara med i SPLF. Av dessa betalar du 75 kronor till SPLF via din faktura från Läkarförbundet och resten till SPLSAB. Det innebär att den största delen av avgiften är avdragsgill i ditt bolag. Du möjliggör att kompetenta och erfarna läkare som också är företagare kan företräda dina intressen, och skapa goda förutsättningar för läkare att vara småföretagare.

På fullmäktigemötet den 8/4-2017 beslutades det att det ska vara obligatoriskt för alla medlemmar som har eget bolag och omsätter över 200 000:- /år att ansluta bolaget till Svensk Privatläkarservice AB. Är du inte företagare utan anställd inom privat sektor är du också välkommen som medlem i SPLF, men är då befriad från serviceavgiften, och betalar bara 75 kronor i månaden till SPLF, och inget till SPLSAB.

Inte medlem? Bli medlem här.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.