fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Föreningen och servicebolaget arbetar för bättre villkor och större inflytande för de privat verksamma specialistläkarna i Stockholm och därmed en bättre vård för patienterna.

Genom ditt medlemskap i Läkarförbundet blir du automatiskt medlem i en lokalförening såväl som en yrkesförening.

Som privat verksam specialistläkare i Stockholm kommer du att tillhöra Stockholms läkarförening, yrkesföreningen Svenska Privatläkarföreningen och dess lokala förening, Stor-Stockholms privatläkarförening(S-SPLF). Kollegor med pågående läkarverksamhet i bolag får sina bolag automatiskt anslutna till Stor-Stockholms Privatläkarservice AB.

Nyheter

Nyhetsbrev S-SPLF September III 20202

S-SPLF för en dialog med Läkarförbundets jurist Mia Wallgren gällande Tjänsteutlåtandet HSN 2020-0845 och våra överklaganden samt Förvaltningsrättens beslut (2020-09-18). Förvaltningsrätten har inte meddelat inhibition av det överklagade beslutet. Du finner Mias kommentarer angående detta nedan.
Stockholms nyhetsbrev

Senaste nytt S-SPLF September 2020

Hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Stockholm gör nytolkning av tillämpningen av lagen LOL (1993:1651) och LOF (1993:1652).
Stockholms nyhetsbrev

Du missar väl inte våra nyhetsbrev?

Du som är medlem och har angett din e-post till oss eller förbundet får våra nyhetsbrev per e-post.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.