fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Föreningen och servicebolaget arbetar för bättre villkor och större inflytande för de privat verksamma specialistläkarna i Stockholm och därmed en bättre vård för patienterna.

Genom ditt medlemskap i Läkarförbundet blir du automatiskt medlem i en lokalförening såväl som en yrkesförening.

Som privat verksam specialistläkare i Stockholm kommer du att tillhöra Stockholms läkarförening, yrkesföreningen Svenska Privatläkarföreningen och dess lokala förening, Stor-Stockholms privatläkarförening(S-SPLF). Kollegor med pågående läkarverksamhet i bolag får sina bolag automatiskt anslutna till Stor-Stockholms Privatläkarservice AB.

Nyheter

Nyhetsbrev S-SPLF September III 20202

S-SPLF för en dialog med Läkarförbundets jurist Mia Wallgren gällande Tjänsteutlåtandet HSN 2020-0845 och våra överklaganden samt Förvaltningsrättens beslut (2020-09-18). Förvaltningsrätten har inte meddelat inhibition av det överklagade beslutet. Du finner Mias kommentarer angående detta nedan.
Stockholms nyhetsbrev

Senaste nytt S-SPLF September 2020

Hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Stockholm gör nytolkning av tillämpningen av lagen LOL (1993:1651) och LOF (1993:1652).
Stockholms nyhetsbrev

Du missar väl inte våra nyhetsbrev?

Du som är medlem och har angett din e-post till oss eller förbundet får våra nyhetsbrev per e-post.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.